Vliv technologického opracování potravin na vznik a uvolňování kontaminantů z materiálů určených pro kontakt s potravinami – Bc. Tereza Sedlářová
Bc. Tereza Sedlářová
Master's thesis
Vliv technologického opracování potravin na vznik a uvolňování kontaminantů z materiálů určených pro kontakt s potravinami
Effects of technological processing of food on the formation and release of contaminants from food contact materials
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SEDLÁŘOVÁ, Tereza. \textit{Vliv technologického opracování potravin na vznik a uvolňování kontaminantů z materiálů určených pro kontakt s potravinami}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/0m2ji1/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.