ŠANTAVÝ, Tomáš. \textit{Vliv vybraných typů potravin na změny kompozice střevního mikrobiomu}. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/0m4b9h/.
ŠANTAVÝ, Tomáš. <i>Vliv vybraných typů potravin na změny kompozice střevního mikrobiomu</i>. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/0m4b9h/.
ŠANTAVÝ, Tomáš. Vliv vybraných typů potravin na změny kompozice střevního mikrobiomu. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/0m4b9h/.
@MastersThesis{Santavy2021thesis,
AUTHOR = "Šantavý, Tomáš",
TITLE = "Vliv vybraných typů potravin na změny kompozice střevního mikrobiomu [online]",
YEAR = "2021 [cit. 2024-10-19]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/0m4b9h/",
}
@MastersThesis{Santavy2021thesis,
AUTHOR = {Šantavý, Tomáš},
TITLE = {Vliv vybraných typů potravin na změny kompozice střevního mikrobiomu},
YEAR = {2021},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/0m4b9h/},
URL_DATE = {2024-10-19},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šantavý
| jméno = Tomáš
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv vybraných typů potravin na změny kompozice střevního mikrobiomu
| url = https://theses.cz/id/0m4b9h/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2021
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-19
| poznámka =
| jazyk =
}}