Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru – Kateřina Nedbalová
Kateřina Nedbalová
Bachelor's thesis
Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
Selected hydrocolloids as fining agents during the production of beer and cider
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vliv vybraných hydrokoloidů jako čiřicích činidel při výrobě piva a cideru. V práci je také popsána obecná charakteristika obou těchto nápojů, technologie jejich výroby a vybrané hydrokoloidy využívané v potravinářství.Abstract:
This bachelor thesis focuses on the influence of selected hydrocolloids as clarifying agents in the production of beer and cider. The work describes the general characteristics of both of these beverages, the technology of their production and also selected hydrocolloids used in the food industry.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NEDBALOVÁ, Kateřina. \textit{Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/0onr5b/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Nedbalová, Kateřina. Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.