Kateřina Nedbalová

Bachelor's thesis

Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru

Selected hydrocolloids as fining agents during the production of beer and cider
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vliv vybraných hydrokoloidů jako čiřicích činidel při výrobě piva a cideru. V práci je také popsána obecná charakteristika obou těchto nápojů, technologie jejich výroby a vybrané hydrokoloidy využívané v potravinářství.
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the influence of selected hydrocolloids as clarifying agents in the production of beer and cider. The work describes the general characteristics of both of these beverages, the technology of their production and also selected hydrocolloids used in the food industry.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2021

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Nedbalová, Kateřina. Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.