Bc. Šárka Polášková

Master's thesis

Vliv nastavení strojních zařízení na reologické parametry čokoládových hmot a jejich skladování.

The influence of machinery settings on the rheological parameters of chocolate masses and their storage
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na výzkumu vlivu nastavení strojních parametrů na výslednou reologii mléčných a hořkých čokoládových hmot. Výzkum byl prováděn během standartní průmyslové výroby. V teoretické části byla práce zaměřena na charakteristiku surovin používaných pro výrobu čokoládových hmot, dále popis strojů a jejich uživatelských parametrů, technologii výroby, faktory ovlivňující výslednou …more
Abstract:
The master thesis is focused on the research of the influence of machine parameter settings on the resulting rheology of milk and dark chocolate masses. The research was conducted during standard industrial production. In the theoretical part, the work was focused on the characteristics of the raw materials used for the production of chocolate masses, as well as the description of machines and their …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2024

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Polášková, Šárka. Vliv nastavení strojních zařízení na reologické parametry čokoládových hmot a jejich skladování.. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Food Technology / -

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.