Vliv nastavení strojních zařízení na reologické parametry čokoládových hmot a jejich skladování. – Bc. Šárka Polášková
Bc. Šárka Polášková
Diplomová práce
Vliv nastavení strojních zařízení na reologické parametry čokoládových hmot a jejich skladování.
The influence of machinery settings on the rheological parameters of chocolate masses and their storage
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na výzkumu vlivu nastavení strojních parametrů na výslednou reologii mléčných a hořkých čokoládových hmot. Výzkum byl prováděn během standartní průmyslové výroby. V teoretické části byla práce zaměřena na charakteristiku surovin používaných pro výrobu čokoládových hmot, dále popis strojů a jejich uživatelských parametrů, technologii výroby, faktory ovlivňující výslednou …víceAbstract:
The master thesis is focused on the research of the influence of machine parameter settings on the resulting rheology of milk and dark chocolate masses. The research was conducted during standard industrial production. In the theoretical part, the work was focused on the characteristics of the raw materials used for the production of chocolate masses, as well as the description of machines and their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POLÁŠKOVÁ, Šárka. \textit{Vliv nastavení strojních zařízení na reologické parametry čokoládových hmot a jejich skladování.}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/0p6tjh/.
Jak správně citovat práci
Polášková, Šárka. Vliv nastavení strojních zařízení na reologické parametry čokoládových hmot a jejich skladování.. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.