Vliv biologických faktorů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku – Ing. Robert KALA
Ing. Robert KALA
Disertační práce
Vliv biologických faktorů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku
The effect of biological factors on fatty acid composition of milk fat
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 11. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 1. 2019
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KALA, Robert. \textit{Vliv biologických faktorů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku}. Online. Disertační práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/0pdn1z/.
Jak správně citovat práci
KALA, Robert. Vliv biologických faktorů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku. Č. Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaDoktorský studijní program / obor:
Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva