Bc. Pavla Toulová

Bakalářská práce

Možnosti bezlepkového stravování jako faktor ovlivňující volbu turistických destinací v Ruské federaci

Availability of Gluten Free as a Factor Influencing the Choice of Tourist Destinations in the Russian Federation
Anotace:
Tato práce pojednává o možnostech bezlepkového stravování jako faktor ovlivňující volbu turistických destinací v Ruské federaci. Jsou zde popsány základní informace o bezlepkové dietě. V práci je také nastíněna situace v České republice a v Rusku. Praktická část je věnována cestovním kancelářím, dotazníkovému šetření a modelovému logistickému plánu. V závěru práce jsou zhodnoceny získané informace …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with availability of gluten free as a factor influencing the choice of tourist destinations in the Russian Federation. It describes basic information about gluten-free diet. The thesis outlines situation in the Czech Republic and Russia. The practical part is devoted to travel agencies, questionnaire survey and model logistics plan. At the end of the bachelor work, the obtained …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedoucí: doc. PhDr. Jiří Gazda, CSc.
  • Oponent: Mgr. Jana Bumbálková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta

Masarykova univerzita

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.