Bc. Barbara Hladíková

Master's thesis

Využití menu engineeringu v gastronomii

Use of Menu Engeneering in Gastronomy
Abstract:
Pro diplomovou práci byly stanoveny cíle, které povedou k potvrzení nebo k vyvrácení tezí. Prvním cílem je analyzovat snídaňovou a la carte nabídku hotelu U Zlaté studně pomocí techniky menu Engeneering. Jako pomocný cíl bylo zvoleno srovnání způsobu podávání snídaní s konkurenčními hotely. Posledním cílem se stalo navrhnout možná zlepšení nabídky pokrmů na jídelním lístku a nabídkovém stole. Dá se …more
Abstract:
I set targets for a diplom thesis that will lead to confirm or refute the thesis. The first terger is to analyze breakfast a la carte menu at the Golden Well hotel using techniques of Menu Engineering. As secundar target was chosen a comparation of breakfasts in competing hotels. The last goal was to propose possible improvements range of dishes on the menu and the bidding table. It can be assumed …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2015
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Reader: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management

Theses on a related topic