Bc. Martina Teremová

Diplomová práce

Založenie malého podniku v oblasti gastronómie

Small business establishment in the field of gastronomy
Abstract:
The objective of this thesis is processing a business plan for the project for opening and operation gastronomical establishment of type of healthy fast food. The theoretical part focuses on the definition of the basic concepts of business, defines the meaning and purpose of the business plan, outlines the progress of his creation and presents the recommended formal structure. In the practical part …více
Abstract:
Cieľom diplomovej práce je spracovanie podnikateľského plánu pre projekt otvorenia a prevádzkovania gastronomického zariadenia typu zdravého rýchleho občerstvenia. Teoretická časť sa zameriava na definíciu základných pojmov z oblasti podnikania, vymedzuje význam a účel podnikateľského plánu, načrtáva postup jeho tvorby a predkladá odporúčanú formálnu štruktúru. V praktickej časti sú potom teoretické …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 9. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 11. 2015
  • Vedoucí: Ing. Naděžda Petrů, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Vaškovic

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní