Založenie malého podniku v oblasti gastronómie – Bc. Martina Teremová
Bc. Martina Teremová
Diplomová práce
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
Small business establishment in the field of gastronomy
Abstract:
The objective of this thesis is processing a business plan for the project for opening and operation gastronomical establishment of type of healthy fast food. The theoretical part focuses on the definition of the basic concepts of business, defines the meaning and purpose of the business plan, outlines the progress of his creation and presents the recommended formal structure. In the practical part …víceAbstract:
Cieľom diplomovej práce je spracovanie podnikateľského plánu pre projekt otvorenia a prevádzkovania gastronomického zariadenia typu zdravého rýchleho občerstvenia. Teoretická časť sa zameriava na definíciu základných pojmov z oblasti podnikania, vymedzuje význam a účel podnikateľského plánu, načrtáva postup jeho tvorby a predkladá odporúčanú formálnu štruktúru. V praktickej časti sú potom teoretické …víceKlíčová slova
založenie spoločnosti malé a stredné podniky spoločnosť s ručeným obmedzením podnikateľský plán externé okolie marketingový mix SWOT analýza finančná analýza ukazovatele efektívnosti gastronómia establishment of the company small and medium-size enterprises limited company business plan external environment marketing mix SWOT analysis financial analysis indicators of effectiveness gastronomy
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 9. 2015
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/ng55z/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 11. 2015
- Vedoucí: Ing. Naděžda Petrů, Ph.D.
- Oponent: Ing. Petr Vaškovic
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
Alena Luptáková -
Hodnotenie kvality mesta Brno pre slovenských návštevníkov
Petra Škovirová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Marketingová analýza vybraného subjektu poskytujícího služby
Daniel Korcsmáros -
Same Old, Same Old in the App Economy: Predicting the Effects of Article 6c of the European Commission Proposal for a Digital Markets Act on the iOS App Ecosystem
Adrian Wolkersdorf -
Development of small and medium size enterprises in Kazakhstan
Aidana Seidgaliyeva -
THE ECONOMIC IMPACT OF COVID-19 ON SMALL AND MEDIUM SIZE ENTERPRISES IN CAMEROON
Tacham Gordon Jong -
The impact of digitalization on product launch process in the B2B market for small and medium-size enterprises
Alexander Salmen