The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products – Chibueze Benjamin Atuchukwu, B.Sc.
Chibueze Benjamin Atuchukwu, B.Sc.
Master's thesis
The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products
Těkavé karbonylové sloučeniny vznikající při oxidaci lipidů v rybách a rybích produktech
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ATUCHUKWU, Chibueze Benjamin. \textit{The volatile carbonyl compounds formed during the oxidation of lipids in fish and fish products}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/0r1y10/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.