Soňa Jenčušová

Bakalářská práce

Analýza business modelov pražských bistier

Analýza business modelov pražských bistier
Anotace:
Cílem této práce byla analýza business modelů nevšedních bister na pražském trhu, se záměrem vytvoření pro autorku ideálního business modelu bistra, který by měl potenciál se na trhu udržet. Naším úkolem bylo najít prvky, díky nimž jsou bistra úspěšná a zároveň najít jejich mezery a potřeby zákazníků, které nenaplňují. Pro získání základních poznatků pro vytvoření našeho konceptu jsme v teoretické …více
Abstract:
The aim of this thesis was to analyze the business models of unique bistros in the Prague market, with the intention of creating an ideal business model for the author's own bistro that would have the potential to succeed in the market. Our task was to identify elements that make bistros successful, as well as their gaps and customer needs that are not being met. To gain essential knowledge for creating …více
Abstract:
Cieľom tejto práce bola analýza business modelov nevšedných bistier na pražskom trhu, so zámerom vytvorenia pre autorku ideálneho business modelu bistra, ktorý by mal potenciál sa na trhu udržať. Našou úlohou bolo nájsť prvky, vďaka ktorým sú bistrá úspešné a zároveň nájsť ich medzery a potreby zákazníkov ktoré nenapĺňajú. Pre získanie základných poznatkov pre vytvorenie nášho konceptu, sme v teoretickej …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
  • Vedoucí: Ivana Svobodová
  • Oponent: Nina Bočková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/90225

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program:
Podniková ekonomika a management