Bc. Jiří Dipolt

Diplomová práce

Strategický management ve společnosti JU TURN Gastro s.r.o.

Strategy Management in the Company JU TURN Gastro s.r.o.
Anotace:
Práce se zabývá návrhem strategického managementu pro restauraci Bekovka v Praze. Podkladem pro návrh systému strategického managementu jsou analýzy makrookolí organizace, analýza mikrookolí a vnitřní analýza společnosti. Po vyhodnocení analýz byl proveden návrh dlouhodobé strategie a byly stanoveny dílčí, krátkodobé cíle, které mají pomoci organizaci k dosažení cílů, který si stanovila. Mezi tyto …více
Abstract:
This thesis deals with the strategical management draft for restaurant Bekovka in Prague. Base for the system of strategical management draft are analysis of organization’s macroregion, analysis of microregion and internal analysis of the company. Following evaluation of analysis we created draft of long-therm strategy and set short-therm goals, which are ment to help with reaching the goals set by …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Jan Cedl
  • Oponent: Ing. Radek Větrovec

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní

Vysoká škola finanční a správní

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance