Bc. Veronika Vybíralíková

Bakalářská práce

The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective

The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
Abstract:
Abstract VYBÍRALÍKOVÁ, Veronika. The Art of Fermentation in Cocktails: The Bartender’s Perspective. [Bachelor thesis] University Prague - College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2024. 55 pages. This bachelor thesis aims to explore the economic aspect of fermentation used for cocktail preparation and the perception among bartenders and customers …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/fqdsl/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.