The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective – Bc. Veronika Vybíralíková
Bc. Veronika Vybíralíková
Bachelor's thesis
The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
Abstract:
Abstract VYBÍRALÍKOVÁ, Veronika. The Art of Fermentation in Cocktails: The Bartender’s Perspective. [Bachelor thesis] University Prague - College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2024. 55 pages. This bachelor thesis aims to explore the economic aspect of fermentation used for cocktail preparation and the perception among bartenders and customers …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/fqdsl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
- Vedúci: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VYBÍRALÍKOVÁ, Veronika. \textit{The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/0tfbkv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.