Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce – Josef PLUCHA
Josef PLUCHA
Bakalářská práce
Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce
Pedagogical concept of teaching tourist travel with aiming on gastronomy /in the specialization cook/ and his comparation of labour market
Anotace:
Bakalářská práce zjišťuje, zda absolvent SOŠ oboru kuchař má se svými schopnostmi a znalostmi dobré uplatnění v praxi, zda uspokojuje požadavky zaměstnavatelů a majitelů gastronomických zařízení. Zabývá se výzkumem ze strany absolventů i zaměstnavatelů o praktických znalostech v oboru kuchař a uplatněním se na trhu práce.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 3. 2011
Identifikátor:
20228
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Miroslav Procházka, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PLUCHA, Josef. \textit{Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/0twbs4/.
Jak správně citovat práci
PLUCHA, Josef. Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 29. 03. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
Karel Netopil -
Dovednosti žáků ve výuce odborných předmětů oboru Gastronomie
Jana Prüherová -
Program Erasmus jako důležitý prvek uplatnění studentů cestovního ruchu.
Vojtěch Goldmann -
Vybrané didaktické metody na SŠ gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav
Jana ŠICOVÁ -
Adaptace absolventů personalistiky z vybrané vysoké školy na trh práce
Adéla Zajíčková -
Faktory ovlivňující přechody absolventů vysokých škol na trh práce
Tereza Krahulová -
Trh práce se zaměřením na absolventy ve vybraném regionu
Marie Šujanová -
Kariérové poradenství pro střední školy a vstup absolventů na trh práce na okrese Znojmo
Veronika Hricáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva