Analýza konkurence restauračních zařízení – Natálie Tanhäuserová
Natálie Tanhäuserová
Diplomová práce
Analýza konkurence restauračních zařízení
Competitive Analysis of Restaurants
Anotace:
Cílem této diplomové práce bylo stručně charakterizovat trh pizzerií v Novém Jičíně, srovnat pizza restaurant Oskar s jeho nejvýznamnějšími konkurenty, vyhodnotit postavení pizzerie Oskar na tomto trhu a na základě výsledků analýzy konkurence navrhnout nebo doporučit opatření, které by mohly přispět k posílení její pozice na trhu. Tato diplomová práce obsahuje pět důležitých částí.V první části …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis was to briefly characterize the pizzeria market in Nový Jičín, compare the Oskar pizza restaurant with its main competitors, assess the position of the Oskar pizzeria in this market and based on the results of competition analysis suggest or recommend actions that could contribute to strengthening its market positron.This diploma thesis includes five important parts. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/79852
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Martina Hoďáková
- Oponent: Ivo Táborský
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Mystery shopping ve vybraných restauračních zařízení v Přerově
Jitka Odložilíková -
Měření kvality služeb v restauracích pomocí Mystery shoppingu
Lukáš Ondruch -
SLEDOVÁNÍ KVALITY SLUŽEB V RESTAURAČNÍCH ZAŘÍZENÍCH S VYUŽITÍM METODY MYSTERY SHOPPING
Hana Mutlová -
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
Bianca Nicole Necpal -
Mystery Schopping se zaměřením na restauraci a zaměstnaneckou jídelnu.
Daniela Dorocáková -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Pavel Junek -
Konkurence v oblasti poskytování stravovacích služeb
Hana Táborská