Ekonomické dopady koronavirové krize na stravování a pohostinství v České republice – Michal Pluhař
Michal Pluhař
Bachelor's thesis
Ekonomické dopady koronavirové krize na stravování a pohostinství v České republice
Economic impact of coronavirus crisis on the hospitality industry in the Czech Republic
Abstract:
Koronavirová krize ovlivnila nejen životy lidí, ale také významně dopadala na ekonomiku zasažených států. Cílem bakalářské práce je identifikovat její dopady na odvětví pohostinství a stravování v České republice. Teoretická část práce vysvětluje pojem koronavirus, popisuje způsoby šíření nemoci a v neposlední řadě mapuje vývoj pandemie a vládních opatření. Praktickou část tvoří polostrukturované rozhovory …moreAbstract:
The coronavirus crisis-affected people’s lives and had a significant impact on the economies of affected countries. The bachelor thesis aims to identify its effect on the hospitality industry in the Czech Republic. The theoretical part of the thesis explains the coronavirus and describes how it spreads and its progression. Finally theoretical part of the thesis describes the passage of the government …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2022
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/86582
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2022
- Supervisor: Eva Kaňková
- Reader: Marie Ligocká
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/86582
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
Lukáš Hruda -
Návrh a implementace etického kodexu v podniku působící v odvětví Stravování a pohostinství
Markéta Čiperová -
Dopad covidové krize na hospodaření podniků v sektoru ubytování, stravování a pohostinství v ČR a Německu
Mariia Selifanova -
Pohostinství a kultura stravování v Pardubicích a blízkém okolí v letech 1850-1918.
Tomáš Kalecký -
Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravovaní a pohostinství v České republice
Veronika Brydláková -
Hodnocení finančního zdraví společnosti ze sektoru stravování a pohostinství
Hana Kubíčková -
Působení krizí na odvětví ubytování, stravování a pohostinství
Michal Kyjaňa -
Srovnání efektivnosti v oblasti ubytování, stravování a pohostinství
Gabriela Soušková