Ivana Chmelařová
Bachelor's thesis
Analýza trhu biopotravin v České republice
Analysis of Organic Food on the Market in Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce s názvem „Analýza trhu biopotravin v České republice“ se zaobírá charakteristikou biopotravin a ekologického zemědělství v naší zemi. Cílem této práce je seznámit čtenáře se základními termíny, týkající se biopotravin a vývojem ekologického zemědělství u nás. Zmapovat situaci na trhu, počínaje ekologickým zemědělstvím a podporou tuzemských producentů nejen ze strany Ministerstva zemědělství …moreAbstract:
The Batchelor´s Thesis named „Analysis of Organic Food on the Market in Czech Republic“ concerns the characteristic of organic food and organic agriculture in our country. The goal of my work is to introduce to the reader basic terms related to organic food and development of organic agricultur in Czech Republic. Map the situation on the market, beginning from organic agriculture and support of domestic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11942/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 8. 2014
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
- Reader: prof. PhDr. Libor Pavera, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Social Aspects of the Organic Food Demand in the Czech Republic
Barbora Mašková -
Využití pracovního koně v zemědělství: výhody a úskalí zemědělství s nízkou uhlíkovou stopou
Blanka Valášková Kuldová -
Economic Evaluation of Organic Agriculture and Traditional Agriculture: The Case of European Union Countries
Tütay Nacak -
Intraspecific trait variability of herbaceous plants in organic and conventional olive plantations in region at desertification risk
Michele MIGLIORINO -
Sustainability of agricultural systems: A comparison between conventional and organic farming
Nikolaos Nikolaou -
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Kristina Simakova -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev