Analýza trhu biopotravin v České republice – Ivana Chmelařová
Ivana Chmelařová
Bakalářská práce
Analýza trhu biopotravin v České republice
Analysis of Organic Food on the Market in Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce s názvem „Analýza trhu biopotravin v České republice“ se zaobírá charakteristikou biopotravin a ekologického zemědělství v naší zemi. Cílem této práce je seznámit čtenáře se základními termíny, týkající se biopotravin a vývojem ekologického zemědělství u nás. Zmapovat situaci na trhu, počínaje ekologickým zemědělstvím a podporou tuzemských producentů nejen ze strany Ministerstva zemědělství …víceAbstract:
The Batchelor´s Thesis named „Analysis of Organic Food on the Market in Czech Republic“ concerns the characteristic of organic food and organic agriculture in our country. The goal of my work is to introduce to the reader basic terms related to organic food and development of organic agricultur in Czech Republic. Map the situation on the market, beginning from organic agriculture and support of domestic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11942/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
- Oponent: prof. PhDr. Libor Pavera, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHMELAŘOVÁ, Ivana. \textit{Analýza trhu biopotravin v České republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/0ujj0r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Social Aspects of the Organic Food Demand in the Czech Republic
Barbora Mašková -
Využití pracovního koně v zemědělství: výhody a úskalí zemědělství s nízkou uhlíkovou stopou
Blanka Valášková Kuldová -
Economic Evaluation of Organic Agriculture and Traditional Agriculture: The Case of European Union Countries
Tütay Nacak -
Intraspecific trait variability of herbaceous plants in organic and conventional olive plantations in region at desertification risk
Michele MIGLIORINO -
Sustainability of agricultural systems: A comparison between conventional and organic farming
Nikolaos Nikolaou -
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Kristina Simakova -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev