Petra Šafářová
Bachelor's thesis
Muffiny-moderní pekařský výrobek
Muffins–modern baker’s product
Abstract:
Bakalářská práce „Muffiny – moderní pekařský výrobek“ je rozdělená do tří částí. U první je popsána charakteristika, historie a suroviny pro výrobu muffin. V druhé části je pozornost věnována výrobě. Ve třetí, praktické části, je vyhodnocen průzkum konzumace, sestavení šesti receptur, a proveden pekařský pokus s použitím pěti druhů kypřících prostředků. Jako nejlepší byly vyhodnoceny muffiny s použitím …moreAbstract:
Bachelor’s thesis „Muffins – modern baker’s product“ is devided into three parts. In the first part there is a description of characteristics, history and ingredients of muffin production. The second part is concentrated on production itself. And in the third part, practical one, you can find the evaluation of consumption research, composition of six recipes and interpretation of baking experiment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová