Petra Šafářová

Bachelor's thesis

Muffiny-moderní pekařský výrobek

Muffins–modern baker’s product
Abstract:
Bakalářská práce „Muffiny – moderní pekařský výrobek“ je rozdělená do tří částí. U první je popsána charakteristika, historie a suroviny pro výrobu muffin. V druhé části je pozornost věnována výrobě. Ve třetí, praktické části, je vyhodnocen průzkum konzumace, sestavení šesti receptur, a proveden pekařský pokus s použitím pěti druhů kypřících prostředků. Jako nejlepší byly vyhodnoceny muffiny s použitím …more
Abstract:
Bachelor’s thesis „Muffins – modern baker’s product“ is devided into three parts. In the first part there is a description of characteristics, history and ingredients of muffin production. The second part is concentrated on production itself. And in the third part, practical one, you can find the evaluation of consumption research, composition of six recipes and interpretation of baking experiment …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Theses on a related topic