KONCEPCE ALTERNATIVNÍ KAVÁRNY S PRAVIDELNÝMI WORKSHOPY – Marcela Klapilová
Marcela Klapilová
Bachelor's thesis
KONCEPCE ALTERNATIVNÍ KAVÁRNY S PRAVIDELNÝMI WORKSHOPY
Abstract:
Hlavním cílem bakalářské práce je zkoncipovat hrubý návrh alternativní kavárny s realizací pravidelných workshopů. Teoretická část práce se zabývá problematikou založení podniku v gastronomickém oboru, typologií gastronomických provozoven, náležitostmi v kavárnách, kávou a její přípravou. V praktické je nejprve proveden analýza mikro a makro prostředí, důraz je kladen na nové trendy v kavárenství, …moreAbstract:
The main aim of this bachelor thesis is to draft project of an alternative cafe with regular workshops. The theoretical part deals with the establishment of a business in the field of gastronomy, the typology of gastronomic companies, essentials of cafes and coffee and its preparation. In the practical part there is firstly the analysis of micro and macro environment with emphasis on new trends in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2020
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights