KONCEPCE ALTERNATIVNÍ KAVÁRNY S PRAVIDELNÝMI WORKSHOPY – Marcela Klapilová
Marcela Klapilová
Bakalářská práce
KONCEPCE ALTERNATIVNÍ KAVÁRNY S PRAVIDELNÝMI WORKSHOPY
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je zkoncipovat hrubý návrh alternativní kavárny s realizací pravidelných workshopů. Teoretická část práce se zabývá problematikou založení podniku v gastronomickém oboru, typologií gastronomických provozoven, náležitostmi v kavárnách, kávou a její přípravou. V praktické je nejprve proveden analýza mikro a makro prostředí, důraz je kladen na nové trendy v kavárenství, …víceAbstract:
The main aim of this bachelor thesis is to draft project of an alternative cafe with regular workshops. The theoretical part deals with the establishment of a business in the field of gastronomy, the typology of gastronomic companies, essentials of cafes and coffee and its preparation. In the practical part there is firstly the analysis of micro and macro environment with emphasis on new trends in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva