Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin – Petr BOUZEK
Petr BOUZEK
Bakalářská práce
Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
Hygiene of gastronomy operations and microbiology of commodities
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin.Abstract:
This Barchelor is focused on issues of hygiene gastronomic operations, toxigenit microorganisms, storage, manipulation and processing food.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
21881
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BOUZEK, Petr. Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Mikroorganismy v pivovarnictví
Kateřina Lehocká -
Mikroorganismy v procesech biologického rozkladu plastů
Nikola Skočovská -
Výuka předmětu dentální hygiena na VOŠ a VŠ
Pavla Mikešková -
Duševní hygiena z pohledu dvou generací
Naděžda Weiserová -
Hygiena rukou při manipulací s cévními vstupy
Andrea Pokorná -
Duševní hygiena manažera
Alexandra Doskočilová -
Hygiena rukou při manipulaci s drenážními systémy
Radka Dohnalová -
Duševní hygiena manažera
Valeriia Cherevyk