Petr BOUZEK

Bachelor's thesis

Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

Hygiene of gastronomy operations and microbiology of commodities
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin.
Abstract:
This Barchelor is focused on issues of hygiene gastronomic operations, toxigenit microorganisms, storage, manipulation and processing food.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 21881

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BOUZEK, Petr. Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy