Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin – Petr BOUZEK
Petr BOUZEK
Bachelor's thesis
Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
Hygiene of gastronomy operations and microbiology of commodities
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin.Abstract:
This Barchelor is focused on issues of hygiene gastronomic operations, toxigenit microorganisms, storage, manipulation and processing food.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
21881
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BOUZEK, Petr. Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Mikroorganismy v pivovarnictví
Kateřina Lehocká -
Mikroorganismy v procesech biologického rozkladu plastů
Nikola Skočovská -
Výuka předmětu dentální hygiena na VOŠ a VŠ
Pavla Mikešková -
Duševní hygiena z pohledu dvou generací
Naděžda Weiserová -
Hygiena rukou při manipulací s cévními vstupy
Andrea Pokorná -
Duševní hygiena manažera
Alexandra Doskočilová -
Hygiena rukou při manipulaci s drenážními systémy
Radka Dohnalová -
Duševní hygiena manažera
Valeriia Cherevyk