Petr BOUZEK

Bakalářská práce

Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

Hygiene of gastronomy operations and microbiology of commodities
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin.
Abstract:
This Barchelor is focused on issues of hygiene gastronomic operations, toxigenit microorganisms, storage, manipulation and processing food.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 21881

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BOUZEK, Petr. Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii