Lucie Kondelíková

Bakalářská práce

Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu

Comparison of branded restaurants of Czech breweries in the selected region
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je porovnat tři značkové restaurace českých pivovarů v Plzni. První restauraci tohoto typu otevřel pivovar Prazdroj, který tento restaurační řetězec pojmenoval Pilsner Urquell Original Restaurant. Porovnávaná restaurace tohoto pivovaru se jmenuje Pilsner Urquell Original Restaurant U Mansfelda. Dalším pivovarem je pražský pivovar Staropramen, který založil koncept restaurací …více
Abstract:
The aim of this bachelor’s dissertation is to compare three branded restaurants of Czech breweries in Pilsen. The first restaurant of this type opened the Prazdroj brewery, which named the restaurant Pilsner Urquell Original Restaurant. Compared restaurant of this brewery is the Pilsner Urquell Original Restaurant „U Mansfelda“. Another brewery is the Staropramen brewery in Prague, which founded Potrefená …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/gt7pu/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví