Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu – Lucie Kondelíková
Lucie Kondelíková
Bakalářská práce
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Comparison of branded restaurants of Czech breweries in the selected region
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je porovnat tři značkové restaurace českých pivovarů v Plzni. První restauraci tohoto typu otevřel pivovar Prazdroj, který tento restaurační řetězec pojmenoval Pilsner Urquell Original Restaurant. Porovnávaná restaurace tohoto pivovaru se jmenuje Pilsner Urquell Original Restaurant U Mansfelda. Dalším pivovarem je pražský pivovar Staropramen, který založil koncept restaurací …víceAbstract:
The aim of this bachelor’s dissertation is to compare three branded restaurants of Czech breweries in Pilsen. The first restaurant of this type opened the Prazdroj brewery, which named the restaurant Pilsner Urquell Original Restaurant. Compared restaurant of this brewery is the Pilsner Urquell Original Restaurant „U Mansfelda“. Another brewery is the Staropramen brewery in Prague, which founded Potrefená …víceKlíčová slova
beer brewery franchising gastronomy Kozlovna Mystery Shopping pivo pivovar Potrefená Husa PUOR
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/gt7pu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KONDELÍKOVÁ, Lucie. \textit{Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/0vhyp3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
Veronika Malcovská -
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
Daniela Černá -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
Roman Kubišta -
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Lukáš Drápela -
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
Daniela Černá