Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu – Lucie Kondelíková
Lucie Kondelíková
Bachelor's thesis
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Comparison of branded restaurants of Czech breweries in the selected region
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je porovnat tři značkové restaurace českých pivovarů v Plzni. První restauraci tohoto typu otevřel pivovar Prazdroj, který tento restaurační řetězec pojmenoval Pilsner Urquell Original Restaurant. Porovnávaná restaurace tohoto pivovaru se jmenuje Pilsner Urquell Original Restaurant U Mansfelda. Dalším pivovarem je pražský pivovar Staropramen, který založil koncept restaurací …moreAbstract:
The aim of this bachelor’s dissertation is to compare three branded restaurants of Czech breweries in Pilsen. The first restaurant of this type opened the Prazdroj brewery, which named the restaurant Pilsner Urquell Original Restaurant. Compared restaurant of this brewery is the Pilsner Urquell Original Restaurant „U Mansfelda“. Another brewery is the Staropramen brewery in Prague, which founded Potrefená …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/gt7pu/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
Veronika Malcovská -
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
Daniela Černá -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
Roman Kubišta -
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Lukáš Drápela -
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
Daniela Černá