Eliska Romankiv

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví

Anotace:
Práce má část teoretickou a praktickou. Teoretická část práce zahrnuje výrobu cukru a rafinaci, porovnání řepného a třtinového cukru z hlediska škodlivost na zdraví i dopad cukru na zdraví. Dále také druhy umělých sladidel, jejich chemické, senzorické a chuťové vlastnosti a jejich dopad na naše zdraví. Praktická část je zaměřena na výzkum znalostí a povědomí o rozdílu mezi umělými sladidly a cukrem …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jitka Koubová
  • Oponent: Ing. Daniel Froněk

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.