Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví – Eliska Romankiv
Eliska Romankiv
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
Anotácia:
Práce má část teoretickou a praktickou. Teoretická část práce zahrnuje výrobu cukru a rafinaci, porovnání řepného a třtinového cukru z hlediska škodlivost na zdraví i dopad cukru na zdraví. Dále také druhy umělých sladidel, jejich chemické, senzorické a chuťové vlastnosti a jejich dopad na naše zdraví. Praktická část je zaměřena na výzkum znalostí a povědomí o rozdílu mezi umělými sladidly a cukrem …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Jitka Koubová
- Oponent: Ing. Daniel Froněk
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROMANKIV, Eliska. \textit{Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/0w3xd1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.