Luděk MÜLLER

Bakalářská práce

Expertní systém v dietologii

Expert system in diet therapy
Anotace:
Bakalářská práce je rozvrhnuta do 3 částí, první je věnována obecné dietologii a sepsání pravidel této problematiky. Jsou zde uvedeny jak metody (pravidla), tak i data (diety) potřebné pro vytvoření systému. Druhá část je pak věnována obecnému náhledu expertních systémů. Zejména jak se expertní systém chová, jeho vlastnosti a možné realizování. Tato část bakalářské práce slouží tedy jako obecný popis …více
Abstract:
This thesis is divided into three sections. The first one concerns dietology and principles of the problem. The methods and data needed for system creation are mentioned here as well. The second section is dedicated to the theory of expert systems, especially expert system behavior. Its properties and realization is described in particular. This part of the thesis can be called a general description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Tychtl

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MÜLLER, Luděk. Expertní systém v dietologii. Plzeň, 2014. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta aplikovaných věd

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta aplikovaných věd
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/