Potravinářská aditiva používaná ke zlepšení chuti, vzhledu a konzervaci potravin – Hana Čelakovská
Hana Čelakovská
Bakalářská práce
Potravinářská aditiva používaná ke zlepšení chuti, vzhledu a konzervaci potravin
Food additives used to improve the taste, appearance and food preservation
Anotace:
Teoretická část práce je zaměřena na nejčastěji používané potravinářské přídatné látky a jejich vliv na lidský organismus. Praktická část se zabývá informovaností studentské obce o pozitivních i negativních účincích těchto aditiv na lidský organismus. Závěrečná část je věnována statistickému vyhodnocení výsledků a zhodnocení celé práce.Abstract:
Theoretical part of this bachelor's thesis is concerned with most often used food additives and their impact on human organism. Practical part deals with acquaintance of student's community with positive and negative impacts on human body. And conclusion summarizes the statistical analysis of results and final evaluation.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. MVDr. Daniela Lukešová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČELAKOVSKÁ, Hana. \textit{Potravinářská aditiva používaná ke zlepšení chuti, vzhledu a konzervaci potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/0y33ci/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva