Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu – Ing. David JUŘÍK
Ing. David JUŘÍK
Master's thesis
Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu
Chemical characteristics of fruits of currant and honeysuckle
Abstract:
Tato práce se zabývá technologickými a chemickými vlastnostmi plodů rybízu a zimolezu. V teoretické části jsou popsány oba druhy ovoce, jak po stránce chemické tak i anatomické. Cílem práce bylo zjistit za pomocí chemických metod jejich nutriční složení a následně je porovnat s ostatními druhy ovoce.Abstract:
This work deals with technological and chemical features of fruits of currant and honeysuckle. Both kinds of fruit are described in the theoretical part, chemically and anatomically as well. The aim of work is to find out their nutritive constitution with chemical methods and compare them with other fruits.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2009
Identifier:
12692
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
JUŘÍK, David. Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 19. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
ZÁSTUPCE DROBNÉHO OVOCE - RYBÍZ A JEHO NUTRIČNÍ CHARAKTERISTIKY
Andrea Nowaková -
Zástupce drobného ovoce - rybíz a jeho nutriční charakteristiky
Leona Marková -
Význam drobného ovoce ve výživě člověka
Veronika Seidlerová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Srovnání jednotlivých druhů a skupin ovoce z hlediska obsahu a vlastností výživově cenných složek
Martina HAVLÍKOVÁ