Ing. David JUŘÍK

Master's thesis

Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

Chemical characteristics of fruits of currant and honeysuckle
Anotácia:
Tato práce se zabývá technologickými a chemickými vlastnostmi plodů rybízu a zimolezu. V teoretické části jsou popsány oba druhy ovoce, jak po stránce chemické tak i anatomické. Cílem práce bylo zjistit za pomocí chemických metod jejich nutriční složení a následně je porovnat s ostatními druhy ovoce.
Abstract:
This work deals with technological and chemical features of fruits of currant and honeysuckle. Both kinds of fruit are described in the theoretical part, chemically and anatomically as well. The aim of work is to find out their nutritive constitution with chemical methods and compare them with other fruits.
 

Kľúčové slová

Rybíz zimolez ovoce chemické metody.
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2009
Identifikátor: 12692

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JUŘÍK, David. Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 19. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production