Vztah obsahu a složení mléčného tuku a zdraví dojnic – Iva Fidlerová
Iva Fidlerová
Master's thesis
Vztah obsahu a složení mléčného tuku a zdraví dojnic
Relationships among content and composition of milk fat and health of dairy cows
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Luděk Stádník, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FIDLEROVÁ, Iva. \textit{Vztah obsahu a složení mléčného tuku a zdraví dojnic}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/0ymwvh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Animal Nutrition and Dietology
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva