Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování – Ivona Dresslerová
Ivona Dresslerová
Master's thesis
Hodnocení kvality jablek v závislosti na podmínkách jejich pěstování
Evaluation of selected qualitative parameters of apples produced under different growing methods
Abstract:
Nejrozšířenějším typem zemědělské produkce je konvenční zemědělství, které se nadměrnými vstupy do výroby (hnojení, chemizace, těžká technika) snaží dosáhnout co nejvyššího výnosu. Avšak v poslední době mezi konzumenty roste význam ekologického a integrovaného způsobu produkce, zejména z důvodu zájmu o udržitelnost životního prostředí a ochrany osobního zdraví. Tato práce hodnotí a srovnává kvalitativní …moreAbstract:
The most spread system of agricultural production is conventional system, which reaches the best profits by its excessive inputs into production such as fertilization, chemical spraying, heavy engineering. However the importance of ecological (BIO) and integrated (I.P.) production has been increasing among the consumers recently. Mainly because of environmental sustainability and protection of their …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
- Reader: Jan Pánek, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DRESSLEROVÁ, Ivona. \textit{Hodnocení kvality jablek v~závislosti na podmínkách jejich pěstování}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Available from: https://theses.cz/id/0yzsu3/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Nutrition and Foodstuffs / Nutrition and Foodstuffs
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights