Zdeněk Mráz

Bakalářská práce

Adaptabilita nových a likvidace původních malých pivovarů ve vybraném regionu po roce 1990 - Šumava a Pošumaví

Adaptability of new and destruction of the original small brewers in the selected region after 1990 - Šumava and Pošumaví
Anotace:
Cílem mé práce je zhodnocení stavu pivovarnictví v regionu Šumava a Pošumaví po roce 1990, a dále zjištění možností dalšího rozvoje, zejména malých pivovarů. Na základě zjištěných údajů uvádím, jaké jsou možnosti dalšího vývoje tohoto odvětví ve vymezeném regionu. Svou práci rozděluji celkem do tří částí. V první teoreticko-metodologické části se zabývám teoretickými aspekty, které souvisí s tématem …více
Abstract:
The aim of my study is to assess the situation in the Brewing industry in the Šumava and Pošumavi region since 1990 and to determine possibilities for further development, especially of small breweries. On the basis of ascertained information, I state the opportunities for further development of this industry in the selected region. My study is divided into three parts. In the first theoretic-methodological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Jan Egner
  • Oponent: Ing. Dana Johnová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví