Adaptabilita nových a likvidace původních malých pivovarů ve vybraném regionu po roce 1990 - Šumava a Pošumaví – Zdeněk Mráz
Zdeněk Mráz
Bakalářská práce
Adaptabilita nových a likvidace původních malých pivovarů ve vybraném regionu po roce 1990 - Šumava a Pošumaví
Adaptability of new and destruction of the original small brewers in the selected region after 1990 - Šumava and Pošumaví
Anotace:
Cílem mé práce je zhodnocení stavu pivovarnictví v regionu Šumava a Pošumaví po roce 1990, a dále zjištění možností dalšího rozvoje, zejména malých pivovarů. Na základě zjištěných údajů uvádím, jaké jsou možnosti dalšího vývoje tohoto odvětví ve vymezeném regionu. Svou práci rozděluji celkem do tří částí. V první teoreticko-metodologické části se zabývám teoretickými aspekty, které souvisí s tématem …víceAbstract:
The aim of my study is to assess the situation in the Brewing industry in the Šumava and Pošumavi region since 1990 and to determine possibilities for further development, especially of small breweries. On the basis of ascertained information, I state the opportunities for further development of this industry in the selected region. My study is divided into three parts. In the first theoretic-methodological …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/5936/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Jan Egner
- Oponent: Ing. Dana Johnová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MRÁZ, Zdeněk. \textit{Adaptabilita nových a likvidace původních malých pivovarů ve vybraném regionu po roce 1990 - Šumava a Pošumaví}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/10kmqn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Pivovary a minipivovary v Kraji Vysočina, regionálně geografická analýza
Martin Drdla -
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kultury. Pivovary na Šumavě a v Pošumaví.
Jakub Pilař -
Vizuální identita PiTy BEER
Tereza Matoušková -
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
Anastasia Boldyreva