Adaptabilita nových a likvidace původních malých pivovarů ve vybraném regionu po roce 1990 - Šumava a Pošumaví – Zdeněk Mráz
Zdeněk Mráz
Bachelor's thesis
Adaptabilita nových a likvidace původních malých pivovarů ve vybraném regionu po roce 1990 - Šumava a Pošumaví
Adaptability of new and destruction of the original small brewers in the selected region after 1990 - Šumava and Pošumaví
Abstract:
Cílem mé práce je zhodnocení stavu pivovarnictví v regionu Šumava a Pošumaví po roce 1990, a dále zjištění možností dalšího rozvoje, zejména malých pivovarů. Na základě zjištěných údajů uvádím, jaké jsou možnosti dalšího vývoje tohoto odvětví ve vymezeném regionu. Svou práci rozděluji celkem do tří částí. V první teoreticko-metodologické části se zabývám teoretickými aspekty, které souvisí s tématem …moreAbstract:
The aim of my study is to assess the situation in the Brewing industry in the Šumava and Pošumavi region since 1990 and to determine possibilities for further development, especially of small breweries. On the basis of ascertained information, I state the opportunities for further development of this industry in the selected region. My study is divided into three parts. In the first theoretic-methodological …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/5936/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Jan Egner
- Reader: Ing. Dana Johnová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MRÁZ, Zdeněk. \textit{Adaptabilita nových a likvidace původních malých pivovarů ve vybraném regionu po roce 1990 - Šumava a Pošumaví}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2013. Available from: https://theses.cz/id/10kmqn/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Pivovary a minipivovary v Kraji Vysočina, regionálně geografická analýza
Martin Drdla -
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kultury. Pivovary na Šumavě a v Pošumaví.
Jakub Pilař -
Vizuální identita PiTy BEER
Tereza Matoušková -
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
Anastasia Boldyreva