Porovnání produktů biodynamického a konvenčního vinařství – Michal Hána
Michal Hána
Bakalářská práce
Porovnání produktů biodynamického a konvenčního vinařství
The comparison of biodynamic and conventional wine-making products
Anotace:
Tato práce se zabývá porovnáním produktů z biodynamického a konvenčního vinařství. Práce v rámci literárního přehledu charakterizuje a rozlišuje dva systémy režimu produkce a výroby vín. Dále popisuje oba sledované subjekty v rámci klimatických a půdních podmínek, charakteristiky a historie. Experimentální část se věnuje popisu zkoumaných odrůd, definici použitých chemických a senzorických analýz s …víceAbstract:
The aim of this work is to compare the products of biodynamic and conventional wine-making. The literature review section of this work describes two systems of wine production and making. The section further describes both observed systems in the framework of climatic and soil requirements, main characteristics, and their history. The experimental part of this work describes selected varieties, defines …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michal Kumšta, Ph.D.
- Oponent: Jiří Kopeček, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Kultura vína v oblasti Modrých Hor
Lucie Vraspírová -
Collation of Non-organic and Organic Viticulture in the Czech Republic
Vít Trávníček