Michal Hána

Bakalářská práce

Porovnání produktů biodynamického a konvenčního vinařství

The comparison of biodynamic and conventional wine-making products
Anotace:
Tato práce se zabývá porovnáním produktů z biodynamického a konvenčního vinařství. Práce v rámci literárního přehledu charakterizuje a rozlišuje dva systémy režimu produkce a výroby vín. Dále popisuje oba sledované subjekty v rámci klimatických a půdních podmínek, charakteristiky a historie. Experimentální část se věnuje popisu zkoumaných odrůd, definici použitých chemických a senzorických analýz s …více
Abstract:
The aim of this work is to compare the products of biodynamic and conventional wine-making. The literature review section of this work describes two systems of wine production and making. The section further describes both observed systems in the framework of climatic and soil requirements, main characteristics, and their history. The experimental part of this work describes selected varieties, defines …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Michal Kumšta, Ph.D.
  • Oponent: Jiří Kopeček, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství

Práce na příbuzné téma