Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii – Bc. Barbora Koblížková
Bc. Barbora Koblížková
Master's thesis
Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii
Nutritional properties of lettuce cultivate in aquaponic and hydroponic systems
Anotácia:
Diplomová práce byla zaměřena na porovnání nutričních vlastností vzorků salátu setého (Lactuca sativa L.), který byl pěstován v rámci různých typů bezpůdního pěstování, a to konkrétně v akvaponii a hydroponii. Porovnání bylo v rámci vzorků z ČZU, kde saláty byly pěstované v Marsonaut laboratoři a vzorků z Výzkumného ústavu v Berlíně (IGB Berlín) v různých typech bezpůdních systémech a za použití jiných …viacAbstract:
The master thesis was focused on the comparison of nutritional properties of samples of lettuce (Lactuca sativa L.), which was grown in various types of soilless cultivation, specifically in aquaponics and hydroponics systems. The comparison was within samples from the ČZU, where salads were grown in the Marsonaut laboratory and samples from the Research Institute in Berlin (IGB Berlin). Salad samples …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: RNDr. Václav Tejnecký, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOBLÍŽKOVÁ, Barbora. \textit{Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/1288q3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Food and Nutrition
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva