Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii – Bc. Barbora Koblížková
Bc. Barbora Koblížková
Diplomová práce
Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii
Nutritional properties of lettuce cultivate in aquaponic and hydroponic systems
Anotace:
Diplomová práce byla zaměřena na porovnání nutričních vlastností vzorků salátu setého (Lactuca sativa L.), který byl pěstován v rámci různých typů bezpůdního pěstování, a to konkrétně v akvaponii a hydroponii. Porovnání bylo v rámci vzorků z ČZU, kde saláty byly pěstované v Marsonaut laboratoři a vzorků z Výzkumného ústavu v Berlíně (IGB Berlín) v různých typech bezpůdních systémech a za použití jiných …víceAbstract:
The master thesis was focused on the comparison of nutritional properties of samples of lettuce (Lactuca sativa L.), which was grown in various types of soilless cultivation, specifically in aquaponics and hydroponics systems. The comparison was within samples from the ČZU, where salads were grown in the Marsonaut laboratory and samples from the Research Institute in Berlin (IGB Berlin). Salad samples …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: RNDr. Václav Tejnecký, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOBLÍŽKOVÁ, Barbora. \textit{Nutriční vlastnosti salátu setého pěstovaného v akvaponii a hydroponii}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/1288q3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva