Vliv pandemie COVID-19 na MSP v cestovním ruchu/lázeňství – Bc. Linda Gütlingová
Bc. Linda Gütlingová
Diplomová práce
Vliv pandemie COVID-19 na MSP v cestovním ruchu/lázeňství
Impact of the COVID-19 pandemic on SMEs in tourism / spas
Anotace:
Diplomová práce se zabývá tématem vlivu pandemie na malé a střední podniky v cestovním ruchu. První část práce je teoretická, kde je pomocí odborných zdrojů seznámeno s problematikou. Dále část analytická, která obsahuje průzkum a jeho následné vyhodnocení. Výsledná data ohledně vlivu pandemie na podniky jsou dále zpracována v návrhové části práce, kde jsou navrhnuta a doporučena řešení pro podnik …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the topic which is about the impact of the pandemic on small and medium-sized enterprises in tourism. The first part of the work is theoretical, where it is acquainted with the issue with the help of professional sources. Furthermore, the analytical part, which contains the survey and its subsequent evaluation. The resulting data regarding the impact of the pandemic on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/zxt3a/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2022
- Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GÜTLINGOVÁ, Linda. \textit{Vliv pandemie COVID-19 na MSP v cestovním ruchu/lázeňství}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/12xemn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata -
THE IMPACT OF COVID 19 RESPONSE (CLOSING ENTRY POINTS AND SUSPENSION OF ASYLUM APPLICATIONS) ON THE RIGHTS OF ILLEGAL IMMIGRANTS AND ASYLUM SEEKERS IN THE EUROPEAN UNION: LEGALITY OF INVOKING ARTICLE 15 ECHR
Yeukai Memory NGWARAI -
Analysis of the Economic Impact of COVID-19 on the Hospitality Industry in the Czech Republic
Alexandra Boyarkina -
Vulnerability of Oil Exporting States: Evaluating the Impact of COVID-19
Ondřej Kugler -
The Impact of Covid-19 on Consumer Purchase Decision of Luxury Products in the Kingdom of Saudi Arabia
Raoah Marghalani -
"Impact of Covid on supply chain of Volkswagen AG and its implication on creating the strategy for after Covid future"
Lukas Hünefeld -
Impact of Globalization on Segment of Small-medium Enterprises
Mariia Nesterova -
THE ECONOMIC IMPACT OF COVID-19 ON SMALL AND MEDIUM SIZE ENTERPRISES IN CAMEROON
Tacham Gordon Jong