Vojtěch Sekanina

Bakalářská práce

Organizace Mistrovství České republiky v endurosprintu

Organization of the Czech Endurosprint Championship
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je organizace Mistrovství České republiky v endurosprintu. Práce si klade za cíl popsat organizaci a přípravu, ale také propojení ekonomické stránky spojené s pořádáním sportovní akce. V rámci šetření byly využity výzkumné metody pozorování, rozhovor, SWOT analýza.
Abstract:
The topic of this bachelor thesis is the organization of the Czech Endurosprint championship. The work aims to describe the organization and preparation, but also the connection of the economic side associated with organizing a sporting event. The survey used research methods of observation, interview, SWOT analysis.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2021
  • Vedoucí: Šárka Cenková
  • Oponent: Lenka Malantová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava