Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků – Ing. Miroslava Potůčková
Ing. Miroslava Potůčková
Disertační práce
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
The effect of whey proteins on texture of dairy products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POTŮČKOVÁ, Miroslava. \textit{Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/15kvku/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.