Bc. Paulína Pôbišová

Bakalářská práce

Pozice šumivých vín na českém trhu

Market Position of Sparkling Wines in the Czech Republic
Abstract:
The main objective of the thesis is to find out what is the position of sparkling wines on the Czech market by taking into account the size of the served segment of sparkling wine consumers and taking into account the perception of sparkling wines by consumers. The theoretical part presents the basic characteristics of sparkling wine, its production process, sparkling wine in the world and on the Czech …více
Abstract:
Hlavným cieľom práce je zistiť aká je pozícia šumivých vín na českom trhu a to (i) zohľadnením veľkosti obsluhovaného segmentu spotrebiteľov šumivých vín a (ii) zohľadnením percepcie šumivých vín zo strany spotrebiteľov. Teoretická časť predstavuje základnú charakteristiku šumivého vína, jeho výrobný proces, šumivé víno vo svete a na českom trhu. Analytická časť hodnotí vnímanie, preferencie a nákupné …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/eooai/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2024
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví