Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ – Michaela POLÁŠKOVÁ
Michaela POLÁŠKOVÁ
Bakalářská práce
Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
Traditional Czech and European meals in modern cuisine for SOŠ students.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tradičními českými a evropskými pokrmy v moderní kuchyni pro žáky středních odborných škol. Teoretická část je složena ze tří částí. První představuje možnosti studia gastronomie na SOŠ a zakotvení tohoto oboru v RVP a ŠVP a poskytuje přehled možných zdrojů, ze kterých lze čerpat postupy přípravy pokrmů a recepty. Druhá část nabízí přehled tradičních českých a evropských …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on traditional Czech and European food in the context of modern cuisine for college students. Theoretical part is composed of three seperate parts. The first one introduces possibilities of studying gastronomy at colleges. It also takes note of the educationl program concepts in the Czech Republic and gives an overview of sources where you can find procedures for preparing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Michal Mrázek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
POLÁŠKOVÁ, Michaela. Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ. Olomouc, 2022. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva