Mikrobiologie snídaňových směsí a lyofilizovaného ovoce – Bc. Ria Collinsová
Bc. Ria Collinsová
Diplomová práce
Mikrobiologie snídaňových směsí a lyofilizovaného ovoce
Microbiology of breakfast cereals and lyophilized fruit
Anotace:
Diplomová práce „Mikrobiologie snídaňových směsí a lyofilizovaného ovoce“ se zabývá především mikroorganismy a jejich výskytem v lyofilizovaném ovoci a v surovinách na výrobu snídaňových směsí. Zaměřuje se na výrobu, složení a možnosti uchování cereálních směsí a lyofilizovaného ovoce. Práce je zaměřena na metodu lyofilizace ovoce a zjišťuje možné benefity této metody oproti klasickému sušení. Praktická …víceAbstract:
The diploma thesis "Microbiology of breakfast cereals and lyophilized fruit" considers microorganisms and their occurrence in lyophilized fruit and in raw materials that are used to produce breakfast cereals. It focuses on the production, composition and storage options of breakfast cereals and lyophilized fruit. The thesis is focused on fruit lyophilization and the benefits of this method, compared …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2022
- Vedoucí: Ing. Radka Langová, Ph.D.
- Oponent: Jitka Pichová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.